BAŞKAN' IN MESAJI


HAKKIMIZDA


1994 yılında İstanbul, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda "Türkiye'nin geleceği eğitimli insandır." felsefesi ve inancıyla kurulan BİL YAYINCILIK; bugünün güçlü, çağdaş, dinamik markası olan BİL HOLDİNG' in temel yapı taşıdır.

Yatırımlarını sadece eğitim alanına yapan, öncelikle hizmet verdiği kişi ve kurumların kusursuz ve kaliteli hizmet alma hakkına saygı duyarak çalışmalarını sürdüren BİL HOLDİNG, marka bilincinin ve köklü kurumsal kültürünün tüm çalışanlarınca benimsenmesini, sürekli bir sorumluluk anlayışıyla gelişmesini ilke edinmiştir.

Ülkemiz genelinde dağıtılan, güvenilen ve beğenilen BİL yayınlarımız, Türkiye geneline yayılan şubelerimizde görev yapan yüzlerce öğretmenin katkılarıyla ve yayıncılık merkezimizde bulunan onlarca deneyimli öğretmenin yer aldığı yayın kurullarımızda titizlikle hazırlanır.

Kazanım kodlu ve kazanım temelli olarak hazırlanan "Tam Öğrenme Modeli" kapsamlı yayınlarımız sizden aldığımız olumlu dönüşlerle daha iyisi için bizleri teşvik etmektedir.

Bize güvenen ve inanan tüm eğitim neferlerinin bu güveninin ve inancının ağırlığını omuzlarımızda taşıyarak hareket etmeye devam edeceğimizi bilmenizi ister, yeni dönemin tüm eğitim camiasına başarı getirmesini temenni ederiz.

Saygılarımızla

VİZYON

BİL YAYINCILIK, eğitim ve yayıncılık alanında oluşturduğu prensipler dâhilinde daima sektörünün en iyisi olmayı hedeflemektedir.

MİSYON

BİL YAYINCILIK olarak misyonumuz; "Öğrenmeyen öğrenci yoktur." felsefesi üzerinden öğrencilerimize en kapsamlı, en güvenilir yayını sunmak ve kaliteli, etik, güvenilir, tarafsız yayıncılık ilkelerimizden asla ödün vermemektir.