FRANCHISING

"Türkiye'nin geleceği eğitimli insandır." felsefesiyle yola çıkan BİL HOLDİNG, farklı sektörlere yatırım anlayışından uzak durarak yatırımlarını sadece eğitim alanında yapmıştır.

Türkiye'nin eğitimdeki öncü markalarından olan BİL; kaliteli ve nitelikli yayınlarıyla, çağdaş ve profesyonel kurumsal anlayışıyla, ülkenin her yerinde aynı eğitim ve öğretim modeli ile hareket eden dev kadrosuyla bugün 100’ e yakın şubeye ulaşmanın haklı gururunu taşımaktadır.

BİL EĞİTİM KURUMLARI FRANCHISING SİSTEMİ ile kurumlarımız bölgelerindeki lider eğitim kurumu olma yarışında ilk sıralara yerleşmiş, BİL adı altında deneyimlerini ve birikimlerini doğru yerde ve doğru zamanda değerlendirme fırsatı bulmuşlardır.
Eğitimde yakalamış olduğumuz bu başarıyı Türkiye'nin her yerine yayılmış şubelerimizle sürdürmekteyiz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.

KÂRLI BİR YATIRIM YAPACAKSINIZ


Yatırımınızı önceden planlanmış ve fizibilitesi en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış bir proje çerçevesinde gerçekleştireceksiniz. Zaman planlaması ve minimum maliyet ile kârlı bir yatırım sahibi olacaksınız.

PROFESYONEL BİR KADROYLA ÇALIŞACAKSINIZ


Birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de işletme için önemli kaynak insan kaynağıdır. İşletmede çalışacak olan kadronun oluşumu, üstünde hassasiyetle durulması gereken bir konudur. Bilgi havuzunda çok geniş bir insan kaynağına sahip olan BİL EĞİTİM KURUMLARI' nın katkılarıyla, eleman temini ve bu elemanlara uygulanacak kriterleri belirlemek artık sorun olmaktan çıkacak, aynı zincirin halkaları olan BİL şubelerinin tümünde iş yoğunluğuna göre yapılacak personel değişimleri ile sizlere tam ve sürekli destek verilecektir.

DENENMEMİŞİ DEĞİL, DENENMİŞİ DENEYECEKSİNİZ


Yaptığınız yatırımın size ne getireceğini daha önceden bilmemeniz, kendinizi dibi görünmeyen bir çukura atmanızdan farklı değildir. Daha önceden yapmış olduğu yatırımlarıyla her zaman üstün başarı sağlamış ve sektördeki lider kurumlardan biri olmuş BİL EĞİTİM KURUMLARI ile yapacağınız franchising size denenmemiş değil, daha önceden defalarca denenerek başarıya ulaşmış uygulamaları hayata geçirme olanağı sunacaktır.

YALNIZ OLMAYACAKSINIZ


Hayatı keşfetmek için BİL EĞİTİM KURUMLARI ile kuracağınız işbirliği sayesinde kendinizi daha güçlü hissedecek, her konuda arkanızda bizi göreceksiniz. İhtiyaç duyduğunuz her türlü desteği bizden alacak, deneyimlerimizden faydalanacaksınız.

 

TALEP FORMU